انقلاب اسلامی، جهش علمی، نخبه پروری، تمدن اسلامی| نخبه‌پروری کشور ناشی از استحکام بنیان خانواده‌ است

حجت‌الاسلام حسین جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نامگذاری دهمین روز یوم‌الله دهه فجر با عنوان «انقلاب اسلامی، جهش علمی، نخبه پروری، تمدن اسلامی»، یکی از عناصر مهم تمدن اسلام را خانواده دانست و گفت: اگر بخواهیم تمدنی که انقلاب اسلامی داعیه دار آن است را با تمدن غرب مقایسه کنیم می‌بینیم تمدن اسلام دارای درخشندگی‌هایی است که دنیای غرب از آن بی‌بهره است.

وی یکی از نقاط قوت تمدن اسلامی را خانواده دانست و گفت: در دنیای غرب خانواده نه مرز دارد و نه دیوار و حصار و پدر هم در این خانواده خیلی جایگاه محترمی ندارد و به نظر می‌رسد مرزها در دنیای غرب جابه‌جا شده است.

جلالی عنوان کرد:‌ نباید در مسیر بحران کاهش هویت خانواده‌ها گام برداریم و به نظر می‌رسد زندگی ماشینی در این زمینه تأثیرگذار بوده است زیرا هرچقدر غذاهای فست‌فودی، مهمانی‌های تالاری و تکنولوژی‌های خاص در خانواده‌ها استفاده شود و از زندگی سنتی فاصله بگیریم عملاً انس و الفت در خانواده‌ها از بین خواهد رفت. 

وی افزود: توجه به خانواده و پرهیز از روابط سرد در خانواده‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است و باید تلاش کنیم به سمت شادی و نشاط حرکت کنیم؛ همین توجه به خانواده در جمهوری اسلامی باعث شد که نخبگان بسیاری در کشورمان شکل گرفته و رشد کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: متأسفانه به جای آنکه از فرصت زندگی ماشینی استفاده کنیم این موضوع تهدید و بلای جان خانواده‌ها شده است و در زندگی ماشینی هضم شده‌ایم.

جلالی خاطرنشان کرد: در دهه اول و دوم جمهوری اسلامی اهتمام زیادی برای خانواده و جایگاه آن قائل بوده‌اند و در آن دوران خانواده‌ها جایگاه مستحکم‌تری داشتند و همین خانواده‌ها در صحنه‌های مختلف در آن ایام کمک حال بودند که دفاع مقدس بخشی از آن بود.

وی افزود: با وجود آنکه بیش از ۲۰۰ هزار شهید تقدیم راه انقلاب اسلامی شد اما پدران و مادرانی که بیش از یک شهید داشتند افسرده نشدند چرا که بنیان خانواده‌ها در آن زمان استحکام بیشتری از وضعیت فعلی داشت. 

انتهای پیام/