رسانه‌ها افکار عمومی را در جریان مصوبه ارز ترجیحی بگذارند

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، غلامحسین رضوانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس و در تذکر شفاهی با اشاره به تصمیم اخیر نمایندگان در لایحه بودجه ۱۴۰۱ و تغییر ساز و کار اختصاص ارز ترجیحی، اظهار داشت: همه رسانه‌ ها باید در این زمینه افکار عمومی را در جریان بگذارند؛‌ در این رابطه، نامه‌ای با امضای ۱۳۰ نفر از نمایندگان تهیه و به هیأت رئیسه تحویل شده، اما هنوز قرائت نشده است.

وی ادامه داد: در میان امضاکنندگان که تعدادشان رو به افزایش است، ۳ نفر از روسای کمیسیون‌ها، تعدادی از روحانیون و اعضای هیأت رئیسه قرار دارند، این نامه در تاریخ ۱۷ اسفند ماه به هیأت رئیسه تحویل داده شده و باید به آن ترتیب اثر داده شود.

رضوانی افزود: بدون هیچ تردیدی، در میان طراحان ارز ترجیحی افراد دلسوز و کارشناس وجود دارد، اما تدبیر در حاکمیت ایجاب می‌کند که به همه طراحان خوشبین نباشیم، خصوصا وقتی می‌بینیم این افراد تنهایی بحث‌های کارشناسی را پیگیری می‌کنند. این بحث‌ها موافق و مخالف دارد و برخورد صادقانه با آنها ضرورت دارد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم خاطر نشان کرد: وقتی می‌بینیم یک طرفه به محکمه می‌روند دچار تردید می‌شویم، لذا اگر ضرورت حذف ارز ترجیحی را بپذیریم، این کار در شرایط کاهش تورم درست است، نه در شرایطی که تورم بیداد می‌کند.

همچنین روح الله نجابت نماینده مردم شیراز در تذکر مشابه، گفت: ما به این دولت به این شرط اجازه حذف ارز ترجیحی را در بودجه سال ۱۴۰۱ دادیم که دولت در چارچوب مشخص مجلس عمل کند؛ در واقع، قیمت ها باید در حد شهریور ۱۴۰۰ باشد تا حذف ارز ترجیحی از نظر مجلس مورد قبول واقع شود.

وی همچنین با اشاره به مذاکرات هسته ای افزود: انتظار ما در مجلس شورای اسلامی و در موضوع مذاکرات هسته ای این است که اولاً قانون اقدام راهبردی که مصوبه مجلس است، مورد توجه قرار گیرد. موضوع دیگر اینکه اتفاقات روی کاغذ که در دوره های قبل افتاد و آنچه برای ما ملاک است، آورده اقتصادی روی زمین و در سفره مردم است.

وی افزود: اگر قرار است مذاکره ای شود، اما در معیشت مردم آورده ای احساس نکنیم، این مذاکره از نظر ما مطلوب نیست.

نماینده مردم شیراز همچنین با اشاره به جنگ روسیه و اوکراین تصریح کرد: ما مخالف هرگونه جنگ هستیم، اما توجه ناظران را به این نکته جلب می کنم که آن کشوری که به غرب اعتماد کرد، حتی نتوانست ۸ روز مقابل یک کشور دیگر دوام بیاورد، اما جوانان ما در جنگ تحمیلی ۸ سال مقابل ۸۰ کشور جهان یک تنه ایستادند.

انتهای پیام/