عاملی: بدهکار شهدا و خانواده‌های ایشان هستیم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی شهید قریشی را نمونه برجسته‌ای از تربیت‌یافتگان اسلام و انقلاب دانست که همه عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید و افزود: احمد آقا چه در دوران جنگ دفاع مقدس و چه در حوزه مقاومت و دفاع از حریم آل الله همیشه پیش قدم بود و شهادت پاداش تلاش بی‌وقفه او در همه این سالیان بود.

عاملی با اشاره به خانواده این شهید گفت: پدر احمد آقا اولین شهید ترور در کرج بود، یک نجار متدین و انقلابی که سابقه فعالیت‌های مؤثر پیش از انقلاب داشت. اوایل انقلاب فضای ترور در شهر بسیار پررنگ بود و حتی برخی به فرزندان رزمنده‌شان توصیه می‌کردند که در منطقه بمانند و به شهر نیایند؛ چرا که احساس می‌کردند، فضای مناطق جنگی امن‌تر از فضای شهری است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر روحیه مجاهدت و خستگی ناپذیری شهید قریشی گفت: مقام معظم رهبری در بیانات اخیر در دیدار نمایندگان مجلس اشاره دوباره‌ای به انقلابی ماندن داشتند و انقلابی ماندن را مهمتر از انقلابی شدن دانستند. شهید قریشی اینگونه بود؛ همیشه انقلابی ماند و برای انقلاب زحمات زیادی کشید، روزی در جبهه‌های دفاع مقدس، روزی در سیستان و بلوچستان و روزی هم در سوریه مجاهدت کرد.
وی با اشاره به اینکه همیشه بدهکار شهدا و خانواده‌های ایشان هستیم گفت: بازخوانی شخصیت شهیدان گرانقدری چون شهید حاج شعبان نصیری، شهید حاج سید احمد قریشی و بسیاری از شهدا نیاز همیشگی ما می‌باشد.  تبیین زندگی و شخصیت این شهدا قطعا برای نسل جوان و نسل‌های آینده اثرگذار خواهد بود. این شهدا هر کدام ویژگی‌هایی داشتند که می‌توانند الگوی جوانان باشند و باید برای معرفی ایشان اقدام فاخر و ماندگار صورت گیرد. شهید شعبان نصیری روحیه جهادی و در عین الحال شوخ طبعی بسیاری داشت، برخی فکر می‌کردند چون ایشان زیاد شوخی می‌کند از عمق لازم برخوردار نیست لکن همین اخلاق ایشان، بسیاری افراد را جذب اسلام و انقلاب کرد.
در این دیدار همسر، فرزند و داماد شهید حاج سید احمد قریشی به بیان برخی ویژگی‌های شخصیتی و خاطرات خود از این شهید والامقام پرداختند. همچنین برخی دلنوشته‌های این شهید که حاکی از لطافت طبع ایشان بود و وصیت نامه دستنویس شهید مورد توجه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت.
خانم موسوی، همسر شهید گفت: از ابتدای زندگی همیشه ایشان را مردی اخلاقی، با محبت و با عاطفه دیدم و همیشه برای کمک به دیگران پیشقدم بود. بسیاری از مواقع در حال رفع مشکلات مردم بود. پس از جنگ تحمیلی ادامه جهاد خود را در سیستان و بلوچستان دنبال کرد و به رغم ناامنی‌هایی که وجود داشت، با هم به آن منطقه رفتیم و زندگی کردیم.
همسر شهید با اشاره به مهرورزی شهید قریشی ادامه داد: حاج آقا توجه خاصی به بچه های لشگر فاطمیون داشتند و برخی اوقات حتی نیمه های شب برای رفع مشکلات ایشان پیگیری می‌کردند. مقید بودند که به خانواده رزمندگان توجه کنند و نیازهای آنها را رفع کنند، لذا بارها همراه هم به منازل رزمندگان فاطمیون رفتیم و آنها هم متقابلا اظهار محبت فراوانی به ایشان داشتند.
شهید حاج سید احمد قریشی از سال ۱۳۵۸ وارد سپاه شد؛ در عملیات والفجر ۸ از ناحیه ریه آسیب دید و جانباز شیمیایی شد. وی در عملیات‌های عاشورای ۳ و والفجر۸ مسئول تبلیغات لشکر ۱۰ حضرت سید الشهداء(ع) بود. پس از جنگ به کمک شهید حاج قاسم سلیمانی در سیستان و بلوچستان شتافت و پس از آن نیز در بخش های مختلف سپاه به خدمت ادامه داد تا سال ۱۳۸۹ از سپاه پاسداران بازنشسته شد و این آغاز دیگری برای حاج سید احمد قریشی بود. از سال ۱۳۹۰ به عنوان مدافع حرم وارد سوریه شد و پس از شهادت ابوحامد مسوول هماهنگی و ساماندهی لشگر فاطمیون بود. همکاری با شهید حاج حسین همدانی و شهید حاج سید محمد حجازی بخشی از کارنامه مجاهدت های آن شهید عزیز است. حاج سید احمد قریشی به دلیل عوارض شیمیایی سالهای متمادی تحت درمان قرار داشت تا اینکه در مرداد ۱۴۰۰ به پدر شهیدش سید کمال، برادر شهیدش سید محمد و خیل دوستان شهیدش پیوست. روحش شاد.

انتهای پیام/