مراسم افتتاح جشنواره از بندگی تا مهرورزی برگزار شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، مراسم افتتاحیه جشنواره از بندگی تا مهرورزی امروز سه شنبه ۱۷ خرداد ماه با حضور رئیس سازمان امور دانشجویان، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه ها، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت مدرس، رئیس این دانشگاه، معاون آموزشی و جمعی از مدیران، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام ساداتی نژاد، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از تمامی افرادی که در برگزاری این رویداد فرهنگی کار جهادی کردند بر اهمیت برگزاری چنین رویداد ها و برنامه هایی پس از دو سال تعطیلی به دلیل شیوع کرونا و عدم حضور دانشجویان در فضای فیزیکی دانشگاه تاکید نمود و آن را مایه ایجاد شور و نشاط و تحول در فضای عمومی دانشگاه عنوان کرد.
وی خاطر نشان ساخت: این جشنواره به مدت ده روز ادامه خواهد داشت و هر روز ساعت ۷ بعد ازظهر برنامه فرهنگی در محوطه جلوی مسجد قدس شامل نشست هایی درخصوص ازدواج دانشجویی، مهارت های زندگی، روایتگری دفاع مقدس و جشن میلاد امام رضا (ع) برگزار می شود. همچنین هر شب یک فیلم سینمایی با رویکرد فرهنگی و دفاع مقدس در سالن اجتماعات شهید مطهری اکران خواهد شد.
در ادامه فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه در سخنانی به شاخص های مهرورزی در جامعه اشاره کرد و خوش طبعی با مردم در کمال حق گویی، صبر و گذشت، مساوات و عدالت، مشورت در امور، تواضع ، پرهیز از خشونت و حسن معاشرت با مردم را از جمله این شاخص ها عنوان کرد.
وی با اشاره به مهرورزی و ملایمت در رفتار پیامبر اکرم(ص) یادآور شد: هرگاه به ایشان ظلمی می شد و یا مورد بی احترامی قرار می گرفتند با کمال بزرگواری و گذشت رفتار می کردند اما در خصوص مسائل الهی و دینی، با نهایت اقتدار، احکام الهی را اجرا می کردند که اجرای احکام الهی نیز بخشی از مهرورزی است.
در ادامه حجت الاسلام فاطمی پور معاون فرهنگی و سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه ها در سخنانی اظهار داشت: امروز فضای دانشگاه های ما نیاز به برگزاری چنین رویدادهایی دارد. ما نیاز به فعالیت های جمعی و گروهی و ارتباطات سازنده همراه با نشاط و تقویت روحیه و سازندگی داریم که متاسفانه این امر به دلیل شیوع کرونا در دو سال اخیر افت کرده که باید اصلاح شود.
وی افزود: نقش تربیتی و اجتماعی دانشگاه در فضای نخبگانی آن باید باعث رشد و پیشرفت و تعالی ارزش های فردی و اجتماعی ابتدا در همان جامعه درونی دانشگاه و سپس اجتماع شود و یادگیری بسیاری از مهارت های فردی و زندگی اجتماعی در چنین رویدادهایی اتفاق خواهد افتاد.
وی به عنوان جشنواره از بندگی تا مهرورزی اشاره کرد و آن را بسیار عنوان مناسبی دانست و گفت: رابطه عمیقی بین مهرورزی و بندگی وجود دارد و نمی شود که ما بنده خوبی باشیم اما مهر بندگان خدا در دلمان نباشد و درد همنوعان خود را نداشته باشیم و از آنان دستگیری نکنیم و امید است برگزاری این جشنواره باعث ایجاد فضای مهرورزی و ایثار در میان مخاطبان و جامعه دانشگاهی گردد.
در ادامه داداش پور رئیس سازمان امور دانشجویان در سخنانی به ویژگی های کار فرهنگی به ویژه با رویکرد جشنواره ای اشاره کرد و گفت: مهمترین عناصری که به موفقیت یک جشنواره منجر می شود، مشارکت است و هرچه جامعه هدف بیشتر درگیر فضای جشنواره شود احساس تعلق نیز به آن بیشتر خواهد بود . تنوع نیز در برگزاری یک جشنواره بسیار حائز اهمیت است و باید سلایق مختلف در آن دیده شود و پاسخ به نیازهای مختلف و تنوع سلیقه افراد، موفقیت یک جشنواره را بیشتر می کند.
وی فراگیری را سومین عامل ایجاد موفقیت در برگزاری جشنواره ها دانست و گفت: هر چه در یک جشنواره بیشتر بتوانیم کل جامعه هدف را پوشش دهیم به هدف خود بیشتر نزدیک می شویم .
در ادامه با حضور مسئولان حاضر در جلسه، اولین جشنواره از بندگی تا مهرورزی افتتاح شد و مسئولان از غرفه های مختلف دیدن کردند.
شایان ذکر است این جشنواره تا ۲۷ خرداد ادامه خواهد داشت و موضوعات غرفه ها شامل سرگرمی، آشپزی و طبخ غذا، فرهنگ ملل (ویژه دانشجویان خارجی)، فروش اقلام پوشش، ویژه بانوان، هنری: خوشنویسی، سیاه قلم، تذهیب، نقاشی و… ، صنایع دستی (مصنوعات چوبی، فلزی، سنگی، پارچه ای و…) ، سوغات استان ها ، محصولات فرهنگی، مذهبی و قرآنی، کتابفروشی و اسباب بازی فکری و گل و گیاه است.
انتهای پیام/