فارس من| مجموعه نمایشی «شهرک کلیله و دمنه» بازبینی شود/چرا یک برنامه‌ کودک، روابط غیراسلامی آموزش می‌دهد؟

خبرگزاری فارس ـ گروه سینما: در بخش «فارس من» خبرگزاری فارس پویشی با عنوان « مجموعه نمایشی شهرک کلیله و دمنه بازبینی شود» به راه افتاده که خواستار جلوگیری از پخش محتواهای آموزشی روابط غیراسلامی برای کودکان است.

«شهرک کلیله و دمنه» یک مجموعه نمایشی ایرانی در ژانر عروسکی به نویسندگی کوروش نریمانی، کارگردانی مرضیه برومند و تهیه‌کنندگی مصطفی احمدی است. این مجموعه روزهای جمعه از اردیبهشت ۱۴۰۱ از پلتفرم فیلم‌نت منتشر می‌شود. این سریال اولین پروژه‌ای است که مرضیه برومند برای شبکه نمایش خانگی کار کرده است.

خلاصه داستان مجموعه عروسکی «شهرک کلیله و دمنه»
وقتی طبیعت از بین برود و به جای درخت، آهن و سیمان از زمین بروید، جانور بیچاره هم‌راهی به جز شهرنشینی ندارد. ختن و خمار، دو آهوی جوان قصه هم به امید زندگی بهتر سرزمین مادریشان، دشت ناز را می‌فروشند و در شهرک کلیله و دمنه یک آپارتمان کوچک می‌خرند.

مرضیه برومند که پیشتر با «مدرسه موش‌ها»، «قصه‌های تابه‌تا» و… توانایی خود را در سریال‌سازی نشان داده، در فیلم سینمایی «شهر موش‌ها ۲» نیز در تلفیق قصه عروسکی با فضای روز شهری موفق بود و بدون حاشیه و مورد محتوایی یا اخلاقی خاصی فعالیت خود را در این ژانر عروسکی ادامه داده است. اما حالا در مجموعه عروسکی«شهرک کلیله و دمنه» مواردی از روابط غیراسلامی در لابه لای دیالوگ‌ها و سکانس‌های فیلم وجود دارد که می‌تواند آموزشی غلط برای کودکان محسوب شود. 

همانطور که حساسیت موضوع بر همگان روشن است، کودکان و فضای تفریحات و سرگرمی گروه‌های سنی خردسال، به دلیل اهمیت دوران رشد و تربیت از اولویت‌های اولیه خانواده‌ها است که باید به طور جدی به مراقبت از محتواها و خوراک‌های دیداری شنیداری آن‌هم از جنس برنامه‌های جذاب و سرگرم کننده تلویزیونی پرداخته شود. 

از این رو بسیاری از خانواده‌ها با دیدن این مجموعه عروسکی «شهرک کلیله و دمنه»، آن را آموزش دهنده روابط غیراسلامی برای کودکان عنوان کرده و همین مساله موجب شد تا پویشی در سامانه «فارس من» خبرگزاری فارس شکل بگیرد که در مدت زمان کوتاهی نزدیک به ۱۰ هزار امضاء در آن به ثبت رسیده است و در مرحله جدی پیگیری قرار گرفته است. 

متن این پویش و خواسته امضاء کنندگان به شرح زیر است:

«وزارت فرهنگ و ارشاد ما مشغول به چه کاری است؟ چرا در کشور اسلامی به راحتی برنامه‌ای که به کودکان، روابط غیراسلامی را آموزش می‌دهد، مجوز می‌گیرد؟!

چطور برنامه‌ای با این محتوای ناسالم اجازه پخش گرفته است؟!
تقاضای اصلاح و بازنگری در پخش این مجموعه نمایشی را داریم.
همچنین تقاضای برخورد با کسانی که در انجام وظیفه خود کوتاهی کرده و بدون کوچک‌ترین بررسی محتوا، مجوز پخش می‌دهد.»

انتهای پیام/