دست‌شان به خون کودکان آغشته است، علیه امام مهربان فیلم می‌سازند

به گزارش خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس، محمد رضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در اجلاس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از اساسی ترین ملزومات پیشرفت نظام جمهوری اسلامی و کشور عزیزمان ایران «اعتماد به نفس» مردم و نخبگان است. و از مقدمات ایجاد و حفظ این حس اعتماد به نفس و روحیه «ما می توانیم»، جهاد تبیین است. به همین خاطر است که مقام معظم رهبری موکداً بر جهاد تبیین تأکید دارند و بالاخص در دیدار با فرماندهان نیروی هوائی ارتش فرمودند: جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است.

وی با بیان اینکه جهاد تبیین از اصول شکل گیری و استمرار نهضت پویا و اصیل تشیّع بوده و هست گفت: اگر حضرت زینب و حضرت سجاد پس از وقایع کربلا مجاهدانه بیرق تبیین و روشنگری را بر نمی افراشتند، شاید حماسه های بی نظیر عاشوراً در همان خاکِ تفتیده غاضریه مدفون و محجور می ماند و منشأ چنین تحولات بی بدیلی در عالم نمی شد. 

مردانی ادامه داد: جهاد تبیین جبهه ای‌ست گسترده، به وسعت حقد و بغض دشمنان ایران و اسلام و به بلندای عزم و اراده ما. کار در  عرصه های جهاد تبیین نه روز و شب می شناسد، نه کوچک و بزرگ، نه زن و مرد، نه مجازی و حقیقی … عرصه جهاد تبیین بسیار وسیع است و برای همگان باز است اما اساتید انقلابی و بسیجی که هم صاحب بصیرت هستند و هم صاحب علم و تخصص، باید پرچمدار و پیش قرآول عرصه جهاد تبیین باشند.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با بیان پیشنهاداتی در راستای تقویت اساتید برای حضور در عرصه جهاد تبیین، تشریح کرد: تبیین اهداف میان مدت و بلند مدت دشمن از جنگ روایت ها، جایگاه و رسالت اساتید انقلابی به عنوان فرماندهان عرصه جهاد تبیین، تبیین توانایی ها و ظرفیت های اساتید انقلابی در حکمرانی مطلوب و متعالی، تبیین پیشرفت های کم‌نظیر ایران در گسترش عدالت، بهبود شاخص های بهداشت، درمان و… از الزامات حضور در این عرصه است.

مردانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ساخت فیلم موهن علیه مقدسات گفت: امروز دشمنان میهن اسلامی ما از  شدت درماندگی از چه حربه های کثیفی علیه پایه های ایدئولوژیک نظام جمهوری اسلامی که همانا قرآن و اهل بیت است استفاده میکند. یک زنی که بازیگر درجه چندم بوده است را می آورند و به عنوان منتخب خود بر می گزینند آن هم برای بازی در فیلمی که در همان جشنواره و از دید بینندگان لائیک و سکولار همان جشنواره ضعیف ترین فیلم بوده است.

وی ادامه داد: تفاوت فاحش بین انتخاب بینندگان عادی آن جشنواره و انتخاب داوران و مسئولین  جشنواره مذکور از کجا ناشی می شود؟ این تفاوت از آنجا ناشی می شود که بینندگان عادی، آن فیلم را به عنوان یک فیلم نگاه کرده اند و خوب به گفته آن تحلیلگر و منتقد سینما،  آقای فراستی، بینندگان دیده اند که اصوال این فیلم، فیلم نیست. بنابراین بیشترین رای منفی را به آن داده اند.

مردانی افزود: نگاه مسئولین پشت پرده جشنواره به این فیلم نگاه به یک ابزار در جنگ شناختی و تمدنی بوده است. مثلاً با این انتخاب تلاش کرده اند تا شاید جلوی هدر رفتِ زحمت اتاق فکرهای صهیونیستی و امپریالیستی را بگیرند. این از طنزهای تاریخ است که کشورهای غربی با همان پنجه هایی که آغشته به خون کودکان فلسطین و یمن است انگشت اتهام خود را به طرف تشیّع و امام مهربان آن می گیرند و تلاش می کنند تا امام رئوف ما را الهام بخش خشونت معرفی کنند. 

انتهای پیام/