ترور داریوش رضایی‌نژاد نشان‌دهنده عمق قساوت دشمنان ماست/ «هناس» چگونگی انتخاب راه شهادت را نشان می‌دهد

به گزارش خبرنگار سینما و تئاتر خبرگزاری فارس، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت دولت سیزدهم پس از تماشای فیلم «هناس» با اشاره به اینکه به محمدرضا شفاه به عنوان تهیه‌کننده، حسین دارابی به عنوان کارگردان و احسان ثقفی و مهدیه عین‌اللهی به عنوان نویسندگان اثر تبریک می‌گوید چراکه کار بسیار بزرگی برای تولید این اثر انجام دادند، مطرح کرد: به هر حال برای یک شهید فیلم ساختن سخت است چراکه مقام شهید آنقدر بالاست که به سختی می‌توان قصه زندگیش را به تصویر کشید. 

وی ادامه داد: من فکر می‌کنم این فیلم توانست روح بلند شهید داریوش رضایی‌نژاد و همچنین همسر بزرگوارشان را به تصویر بکشد و این را نشان بدهد که به قول حاج قاسم سلیمانی کسی شهید می‌شود که شهید زندگی کند. در حقیقت شهادت یک حادثه اتفاقی نیست بلکه یک انتخاب است. 

وزیر بهداشت دولت سیزدهم با بیان اینکه مخاطب در «هناس» می‌بیند با وجود آنکه شهید رضایی‌نژاد از این موضوع مطلع بود که فعالیت در حوزه هسته‌ای خطرات زیادی برایش دارد و دوستانش هم شهید شده بودند اما راه شهادت را انتخاب کرد، یادآور شد: در حقیقت به کلام حاج قاسم سلیمانی رسید که کسی شهید می‌شود که شهید زندگی کند. این فیلم سینمایی در واقع توانست چگونگی انتخاب این راه بزرگ توسط داریوش رضایی‌نژاد و همسرش را به نمایش بگذارد. 

عین‌اللهی ادامه داد: ما در زندگیمان فرصت‌ها و چالش‌های زیادی به لحاظ مادی و معنوی، کمک به مردم و ایثارگری داریم که می‌توانیم انتخاب کنیم چه راهی را برویم. در «هِناس» این چالش‌ها و اینکه چه راه‌های وجود دارد و چه افرادی در این انتخاب می‌توانند تاثیرگذار باشند، به تصویر کشیده شد اما آن چیزی که می‌تواند راه شهید را مشخص کند ناشی از ایمان و اعتقاد فرد است که برای رضای خدا آن را انتخاب می‌کند و به مقصود خود می‌رسد. 

وی در پاسخ به این پرسش که «هِناس» تا چه اندازه در مظلومیت شهدای هسته‌ای و ملت ایران موفق بوده است، تصریح کرد: ما از ابتدای انقلاب با تهدید مواجه بودیم که این مساله همچنان ادامه دارد و نشان می‌دهد که چگونه دشمنان ما هر لحظه به دنبال این هستند که به هر شکلی به انقلاب صدمه بزنند. 

وزیر بهداشت دولت سیزدهم افزود: بزرگترین کاری که ما در انقلاب به ویژه در سال‌های اخیر انجام دادیم، بحث قدرت بود یعنی ما اگر قدرت نظامی و هسته‌ای نداشتیم قطعا دشمن مجددا به ما حمله و ملت را دچار مشکل می‌کرد اما وقتی دانشمندان ما با دانش خود این قدرت را ایجاد کردند، آن‌ها هم بیکار ننشستند و برای اینکه بتوانند این قدرت را دچار مخاطره کنند، راه ترور را پیش گرفتند.

عین‌اللهی تاکید کرد: بزرگترین تروریست‌های جهان همان‌هایی هستند که ادعای حقوق بشری می‌کنند. سازمان‌هایی مانند موساد و کشورهای انگلیس و آمریکا بزرگترین حرکتشان این است که با ترور مانع ایجاد قدرت و رعایت حقوق بشر شوند. همه دنیا می‌دانند که حقوق بشر برای آن‌ها یک شعار بی‌معنی است چراکه رسما اعلام می‌کنند ما ترور می‌کنیم. کجای این موضوع با حقوق بشر سازگاری دارد؟

وی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین اینکه داریوش رضایی‌نژاد را به عنوان مهندسی جوان و در حقیقت دانشمند هسته‌ای جلوی چشمان همسر و بچه‌اش ترور می‌کنند به گونه‌ای که خون پدر روی صورت دخترش یعنی «آرمیتا» پاشیده می‌شود که در فیلم هم به تصویر کشیده شده و بسیار خاطر مخاطب را مکدر می‌کند، نشان‌دهنده عمق قساوت دشمنان ماست این اتفاقات در کشور ما به ویژه در دوران دفاع مقدس بسیار رخ داده است و من فکر می‌کنم «هِناس» در نمایش ترورهای ناجوانمردانه موفق عمل کرد.

 «هناس» به کارگردانی حسین دارابی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه محصول سازمان سینمایی حوزه هنری است که هم اکنون در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است.

انتهای پیام/