وزیر ورزش: از ۱۰ تکلیف قانون به ۸ مورد آن عمل کرده‌ایم

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان صبح امروز سه شنبه (۱۱ مرداد) در جلسه علنی مجلس در پاسخ به سوال نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه چرا با وجود گذشت ۱۸ ماه از تصویب قانون شرح وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان، هنوز آیین‌نامه اجرایی این قانون به تصویب هیات دولت نرسیده و عملا ظرفیت‌های این قانون فعال نشده است؟، اظهار داشت: تردیدی نیست که با تصویب این قانون با همت عالی نمایندگان مجلس گام بلندی در راستای انتظام و انسجام هرچه بیشتر مسائل و موضوعات مهم حوزه ورزش و جوانان برداشته شد. این دو مقوله و پدیده اجتماعی یعنی ورزش و جوانان الحمدلله به قدر زیادی ساماندهی و قانونمند شد. 

وی ادامه داد: ما سال ها غصه می خوردیم که چرا سازمان تربیت بدنی را پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با قانون دوران پهلوی دوم اداره می کردیم. در خرداد ۹۰ که وزارت ورزش و جوانان تاسیس شد همچنان همان قانون اجرا شده توسط سازمان تربیت بدنی به وزارت ورزش تفویض شد و به وزارت ورزش گفتند که با همان قانون فعالیت کند. یعنی در جمهوری اسلامی داشتیم با همان قانون پهلوی دوم ورزش و جوانان را اداره می کردند.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه خدا را شاکر هستیم که آرزوی ما ورزشی ها برآورده شد، تصریح کرد: مجلس در شهریورماه سال ۹۰ سرانجام قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان را در شهریور به تصویب رساند و کمتر از یک ماه بعد به تصویب شورای نگهبان رسید. از ۱۰ مهر با ابلاغ آقای قالیباف این قانون به ریاست جمهور وقت تقدیم شد و دولت شش ماه فرصت داشت تا آئین نامه‌های آن را تهیه کند که وزارت ورزش و جوانان پیش نویس آئین نامه‌های مربوطه را به موقع تهیه و تقدیم نهاد ریاست جمهوری و هیئت دولت کرد و ما در اجرای این قانون کوتاهی نکردیم.

وی افزود: وزارت ورزش و جوانان وقت در مهلت قانونی ۶ ماهه خود پیش نویس و آیین نامه را تهیه کرد و به نهاد ریاست جمهوری و هیات دولت تقدیم کرد، از آن زمان قدری فاصله افتاد تا در دولت جدید مجدد بعد از اینکه افتخار خدمت پیدا کردم به اتفاق همکاران، معاونان و مدیران کل مرتبط پیگیری های مستمری انجام دادیم.

سجادی گفت: طبق دستورالعملی که دریافت کردیم باید در ۱۰ قسمت وظایفمان را انجام می دادیم که از آنها آیین نامه ها و دستورالعمل های ۸ قسمت از آنها که مربوط به داخل وزارتخانه بود و یا بعضاً به طور مثال دستورالعمل اجرایی تامین و تجهیز امکانات ورزشی در رشته تیراندازی باید با وزارت ورزش و جوانان و دفاع به طور مشترک به تصویب و تفاهم می رسیدیم که انجام شد، یا در بحث شورای برون مرزی برای اعزام تیم ها و ورزشکاران و ورود آنها نیز نیاز به آیین نامه و دستورالعمل شورای برون مرزی داشت، بنابراین از ۱۰ تکلیف تنها ۲ تکلیف باقی ماند.

در حال تکمیل…