سفیر روسیه: صحبت از ضعف مسکو فقط در خواب‌های پریشان غربی‌هاست

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس،  «الکساندر روداکف» سفیر روسیه در لبنان طی مصاحبه با پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین» درباره وضعیت همه‌پرسی دونباس، روند درگیری‌های مسکو با کی‌یف و نقش اتحادیه اروپا و ایالت متحده در این جنگ و تهدیدات علنی‌شان بر ضد روسیه گفت‌وگو کرد.

روداکف درباره روند همه‌پرسی دونباس تاکید کرد: همه‌پرسی پیوستن دونباس به فدراسیون روسیه بر اساس اصول حقوق بین الملل صورت گرفته است. این نشان دهنده استفاده مردم از حقوق مشروع خود برای تعیین سرنوشت است و هرگونه صحبت در مورد ضعف ما یک خواب پریشان از سوی غربی‌هاست.

سفیر روسیه در بیروت در این مصاحبه با المیادین فاش کرد که «اعلام بسیج نسبی به معنای فراخوانی ۳۰۰ هزار سرباز ذخیره به خدمت سربازی است. این‌ها از کسانی که قبلاً در صفوف ارتش روسیه خدمت کرده‌اند، و دارای تجربه رزمی و دارای تخصص نظامی لازم هستند».

روداکف توضیح می‌دهد که «فرمانده کل نیروهای مسلح روسیه این تصمیم را در برابر تجاوزات گستاخانه، بی‌محور و بی‌سابقه دستگاه نظامی ناتو اتخاذ کرد. تجاوزاتی که روسیه را هدف قرار می‌دهد و توسط تشکل‌های نئونازی و ضد مردمی رژیم کی‌یف انجام می‌شود».

وی پس از افزایش ادعاهای غرب در مورد آنچه در نیروگاه اتمی زاپروژیا می‌گذرد، می‌افزاید: «متاسفانه اخیراً نمی‌توان انتظار خوبی از کشورهای غربی داشت. آن‌ها اغلب به طور علنی برنامه‌های تهاجمی بیشتری علیه روسیه را اعلام می‌کنند».

سفیر روسیه در ادامه گفت‌وگو تاکید می‌کند که «رویدادهای ماه‌های اخیر نشان‌دهنده دخالت کشورهای ناتو در حوادث اوکراین و مشارکت نظامی فزاینده آن‌ها در آن است. آنچه را که سیاستمداران غربی می‌گویند را دنبال کنید».

وی در بخش دیگری از مصاحبه می‌گوید: «آمریکا و اتحادیه اروپا، کی‌یف را برای انتقال عملیات نظامی به خاک روسیه تحت فشار قرار می‌دهند؛ آن‌ها درباره ضرورت تحمیل شکست نظامی به کشورمان تصریح می‌کنند و در نتیجه این اظهارات را تا تصرف حاکمیت، تقسیم کشورمان و غارت آن ادامه می‌دهند».

تصمیم روسیه برای اعلام بسیج و همه پرسی الحاق دونباس، خرسون و زاپروژیا به فدراسیون روسیه، این‌روزها غرب را به خود مشغول کرده و تاکنون تحلیلگران و ناظران تحولات بین‌المللی مشغول توضیح دلایل و پیامدهای اقدامات روسیه هستند.

براساس گزارش شبکه خبری راشاتودی، نتایج اولیه حاکی از آن است که در جمهوری خلق دونتسک بیش از ۹۹ درصد از رأی‌دهندگان خواستار الحاق به روسیه شده‌اند. در لوهانسک هم نتایج مشابهی به دست آمد و بیش از ۹۸ درصد از ایده پیوستن به روسیه حمایت کرده‌اند.

پایان پیام/