طالبان: ۲۵ هزار معتاد طی سال گذشته در افغانستان درمان شدند
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، وزارت بهداشت دولت موقت طالبان آماری از درمان افراد معتاد در افغانستان ارائه کرده است.
شرافت زمان، سخنگوی وزارت افغانستان اعلام کرد که طی سال گذشته ۲۵ هزار معتاد به مواد مخدر درمان شده و تحویل خانواده خود شدند.
زمان افزود: « وزارت بهداشت متعهد به درمان معتادان کشور بوده و این برنامه ادامه خواهد داشت.»
از طرف دیگر خالد زادران، سخنگوی پلیس کابل نیز گفته است که طی سال گذشته ۱۳ هزار معتاد به مواد مخدر از سطح این شهر جمع آوری و درمان شدند.
مولوی عبدالله، مدیر مبارزه با مواد مخدر پلیس کابل نیز گفت: «تاکنون بیش از ۵ هزار نفر به دلیل فروش و قاچاق مواد مخدر بازداشت شده و به طور کلی کابل ۷ میلیون جمعیت دارد که ساماندهی این افراد بسیار مشکل است.»
فرهاد از معتادن شهر کابل در حال حاضر تحت درمان است در این خصوص گفت: بعد از درمان دیگر هیچوقت به دنبال مواد مخدر نخواهد رفت.
این در حالی است که الجزیزه گزارش داده است که اعتیاد در افغانستان همواره مشکل بزرگی بوده و طی سالهای گذشته این کشور که از بزرگترین تولیدکننده تریاک و هروئین بوده، در حال حاضر به منبع اصلی تولید شیشه در جهان تبدیل شده است.
این رسانه قطری افزود: علت اصلی اعتیاد در افغانستان فقر و درگیر بودن این کشور در سالها جنگ و ناامنی بوده است.
الجزیره افزود: اما به دنبال فروپاشی اقتصادی درپی تحولات اخیر سیاسی در افغانستان و قطع کمکهای خارجی معتادان در این کشور به رغم ممنوعیت مواد مخدر از سوی طالبان افزایش یافته و افراد معتاد در گوشه گوشه شهر کابل در پارک، زیر پل و تپههای کابل مشاهده میشوند.
براساس برآورد سازمان در سال ۲۰۱۵ نزدیک به ۵ جمعیت افغانستان یعنی ۲.۳ میلیون نفر به مواد مخدر اعتیاد داشتند، هر چند در حال حاضر آمار مشخص از این افراد وجود ندارد، اما به نظر میرسد که آمار معتادان افزایش یافته است(بیشتر بخوانید).
/پایان پیام/