بررسی علت ورود صهیونیستها به خلیج فارس/ آیا رژیم صهیونیستی دوباره زیر ضربه میرود؟
گروه سیاسی خبرگزاری فارس: پایگاه اینترنتی عبری زبان «اسرائیل دیفنس» روز گذشته اعلام کرد: شناورهای بدون سرنشین ارتش رژیم صهیونیستی وارد آبهای خلیج فارس شده است. این اقدام در چارچوب رزمایش آمریکا در خصوص بررسی هماهنگی میان شناورهای بدون سرنشین تولید شده توسط ۱۷ شرکت در سراسر جهان انجام شده است.
طبق اعلام این پایگاه خبری، «شناورهای رژیم صهیونیستی در پایگاه ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین پهلو گرفته و برای این منظور از آبهای خلیج فارس عبور کردهاند.»
پیش از این نیز اعلام شده بود؛ قرار است پایگاه اطلاعاتی و سایبری رژیم صهیونیستی در امارات تاسیس شود و این رژیم بنا دارد به همراه کشورهای بحرین، امارات و مغرب در نظر دارد طرحی موسوم به «گنبد آهنین سایبری» راهاندازی کند.
چرا رژیم صهیونیستی وارد خلیج فارس شد؟
امیر پوردستان رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران میگوید نتانیاهو یک استراتژی را جهت مهار ایران تعریف کرد که براساس آن باید همواره یک شعله آتش کنار جمهوری اسلامی ایران روشن باشد تا ایران را به خود درگیر کند؛ زمانی این شعله آتش افغانستان بود و زمانی دیگر عراق و اکنون نیز آذربایجان است.
رژیم صهیونیستی علاوه بر حضور اخیر خود در مرزهای دریایی کشورمان، پایگاههای مختلف خود در اقلیم شمال عراق و جمهوری آذربایجان را ایجاد کرده بود و از آنجا توطئههای فراوانی علیه کشورمان انجام میداد. همان پایگاههایی که بارها و بارها محل توطئههای فراوانی مانند ترور دانشمندان هستهای، پرواز پهپادهای صهیونیستی بر فراز تاسیسات هستهای اصفهان و عملیاتهای جاسوسی را علیه کشورمان انجام داده است.
طبق اطلاعات به دست آمده و شواهد فعالیتهای موساد در اطراف کشورمان، سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی، شبکهای از جاسوسان را در اقلیم شمال عراق، جمهوری آذربایجان و دیگر نقاط مرزی ایران ایجاد کرده است. در سال ۲۰۰۵، روزنامه یدیعوت آحارانوت گزارش داد که کماندوهای پیشین صهیونیستی نیروهای کردی را با تکنیک های ضدتروریستی آموزش میدهند.
سِیمور هرش روزنامه نگار آمریکایی در سال ۲۰۰۴ گزارشی را درباره چنین عملیاتی در مجله نیویورکر منتشر کرد. وی نوشت: «عوامل اطلاعاتی و نظامی رژیم صهیونیستی، اکنون به صورت پنهانی سرگرم کار در کردستان هستند. آنان واحدهای کماندویی کرد را آموزش می دهند و چیزی که برای صهیونیستها اهمیت بیشتری دارد اینکه در داخل مناطق کردی ایران و سوریه، عملیات پنهانی انجام می دهند.» به گفته مقامهای سی آی ای در همین گزارش «جامعه اطلاعاتی آمریکا، آگاهی گستردهای از حضور رژیم صهیونیستی در اقلیم شمال عراق دارند.»
در همین حال، ادعا میشود که ماموریت های اطلاعاتی و حمله علیه اهداف ایرانی هم از پایگاه های صهیونیستی در اقلیم شمال عراق از جمله همین پایگاه اربیل، طراحی و اجرا شده است. البته این تنها گزارشهایی نیست که از توطئههای صهیونیستها وجود دارد و با جستوجوی بیشتر میتوان نشانههای بیشتری را یافت.
سید هادی سید افقهی کارشناس ارشد مسائل بینالملل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس درباره هدف اصلی حضور صهیونیستها در خلیج فارس بیان کرد: هدف اصلی توسعه حضور و نفوذ راهبردی در مقابل جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت است. چرا که رژیم صهیونیستی به لحاظ توسعه سرزمینی شکست خورد و اکنون در داخل خود پیرامون مناطق حساس، شهرهای بزرگ و مهم صنعتی خود و شهرهای بزرگ و پرجمعیت خود دیوار کشیده است.
به گفته این کارشناس ارشد مسائل بینالملل، «رژیم صهیونسیتی در حوزه توسعه سرزمینی با شکست مواجه شده است و این به معنای شکست راهبرد و شعار آنها «از نیل تا فرات» که دو خط آبی پرچم را شکل میدهد، است.
کارشناس ارشد مسائل بینالملل با بیان اینکه آمریکا به دنبال تشکیل یک جبهه متحد میان کشورهای جنوب خلیج فارس با رژیم صهیونیستی و خود است، تصریح کرد: آمریکا میخواهد یک مثلث عبری ـ عربی ـ غربی را توسعه داده و آن را تحکیم کند.
آیا تهران، ماجرای اربیل را تکرار میکند؟
جمهوری اسلامی ایران پس از هشدار چندین باره به دولت مرکزی عراق برای برچیدن مقر جاسوسی صهیونیستها در اربیل و سپس موشکباران این لانه جاسوسی در ۲۲ اسنفدماه ۱۴۰۰ نشان داد که صبر راهبردی او حدی دارد و بیش از حد منتظر یک موضوع باقینمیماند.
پس از این موشکباران، یک منبع آگاه اعلام کرد: مجازات صهیونیستها با ۱۰ فروند موشک نقطهزن ایرانی از خانواده موشکهای فاتح، ازجمله فاتح۱۱۰ انجام شده است.
به گفته این منبع آگاه، «برخی شرارتهای اخیر صهیونیستها علیه ایران از خاک عراق صورت گرفته است و به همین دلیل، سپاه قصد داشت این رژیم را در همان خاک نیز تنبیه کند. قاعدتاً در صورتی که این شرارتها ادامه داشته باشد، دستکم در همان سطح و بلکه بهمیزانی بهمراتب بالاتر و از جایی که انتظار آن را ندارند، پاسخ خواهند گرفت.»
تجربه نشان داده است که جمهوری اسلامی ایران هیچگاه شتابزده و بیمحابا علیه هیچ کشوری اقدام نکرده و به کشورهایی که پایگاههای دشمنان کشورمان به ویژه رژیم صهیونیستی و آمریکا را در خود دارند برای جمعکردن آنها هشدار داده است.
به نظر میرسد در این فقره و در صورت تداوم حضور صهیونیستها و ایجاد پایگاه در کشورهای حاشیه خلیج فارس رویه گذشته تکرار شود، جمهوری اسلامی ایران بنابر حسن همجواری به این کشورها نیز هشدار بدهد تا مسئوولیت های بعدی هر آنچه که ممکن است اتفاق بیافتد بر عهده کشورهایی باشد که امنیت منطقه را برهم میزنند.
پایان پیام/