باند رئیس فراری فدراسیون بوکس با ردپای یک چهره سیاسی علیه وزیر ورزش

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پنجم دی ماه سال ۱۳۹۶ پس از پایان امپراطوری احمد ناطق نوری بر بوکس ایران، حسین‌ثوری بر صندلی ریاست این فدراسیون با رای اعضای مجمع جلوس‌کرد.

او از همان ابتدای ریاست خود، حواشی بسیار زیادی داشت، به جرات می توان گفت او‌ یکی از پرحاشیه ترین روسای فدراسیون ها‌ی ورزشی طی‌ پنج‌سال گذشته بود. اتفاقا در همان ابتدای ریاست ثوری در فدراسیون بوکس، تیم ملی بوکس کشورمان برای حضور در یک رویداد بین المللی راهی اتریش شد تا سرانجام از آنجا راهی مجارستان شود و در چارچوب یک تورنمنت بین المللی به رقابت بپردازد. در آن زمان مبین کهرازه نماینده وزن ۸۱ کیلوگرم استان سیستان و بلوچستان و نماینده تیم ملی بوکس کشورمان که در ترکیب تیم ملی اعزامی به مجارستان بود، با ورود به فرودگاه اتریش ناپدید شد و پس از تلاش‌های فراوان از سوی کادرفنی و سرپرست تیم ملی مشخص شد که وی به صورت پنهانی از تیم ملی جدا و به کشور اتریش پناهنده شده است.

این اتفاق در شرایطی رخ داد که برخی از اهالی خانواده بوکس در همان مقطع مدعی شدند که کهرازه از اقوام حسین‌ثوری نیز است. به هرحال این موضوع سرآغاز حواشی سنگین بوکس ایران در دوران مدیریت ثوری بود! 

حتی در ادامه مدیریت جنجالی حسین ثوری، پس از اختلافاتی که وی با جامعه بوکس داشت، اتفاق عجیب دیگری رخ داد و ثوری با حکم جلب گل محمدی (یکی از مربیان تیم های لیگ برتری) در محل کار خود بازداشت و سرانجام با پادرمیانی اهالی ورزش و خانواده بوکس، حکم رضایت او را از شاکی گرفتند و ماجرا ختم بخیر شد! اما گویا حواشی ثوری در فدراسیون بوکس تمامی نداشت.

در هر صورت چهارسال اول ریاست حسین‌ثوری در فدراسیون بوکس با جنجال های عجیب و غریب و کوچ بوکسورهای مثل امید احمدی صفا، سالار غلامی و … به اروپا و کانادا تمام شد و در دی ماه سال ۱۴۰۰ انتخابات ریاست فدراسیون مجددا برگزار شد و سرانجام با جنجال های عجیب و غریب و اتهام رد و بدل شدن سکه بین برخی از افرادی که حق رای داشتند ثوری دوباره برای چهار سال دوم موفق به کسب رای اعضای مجمع شد.

دوره دوم ریاست ثوری با مرگ تلخ بوکسور تیم ملی کشورمان در اردوی تیم ملی آغاز شد و این اتفاق دردناک کام همه اهالی ورزش ایران را تلخ کرد! 

۲۰ مردادماه سال ۱۴۰۱ محمد امین روستایی بوکسور همدانی تیم ملی جوانان که در اردوی این تیم در استان کردستان حضور داشت، پس از پایان یکی از تمرینات تیم ملی از هوش رفت که بلافاصله توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد و پس از دو روز بستری در بیمارستان و عمل جراحی جان به جان آفرین تسلیم کرد.

پس از مرگ جوان ناکام تیم ملی جوانان، مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان گفت: قصور و کم‌کاری فدراسیون بوکس که متولی اردوی تیم ملی است محرز و قطعی است و باید پاسخگو باشند؛ عدم حضور سرپرست، عدم حضور پزشک و دیگر عوامل لازم در اردوی تیم ملی، برگزاری اردوی آماده‌سازی در یک شهرستان محروم از اتفاقات عجیبی است که در اردوی تیم ملی بوکس جوانان ایران رخ داده و نواقص این فدراسیون در آن زمان را نشان می‌داد.

این اتفاقات، پایان دوران تلخ مدیریت ثوری نبود، چرا که در نهایت پرونده مدیریت ثوری و یارانش آبان ماه سال ۱۴۰۱ با اعلام پناهندگی او در کشور اسپانیا بسته شد و بلافاصله با تصمیم مسئولان ورزش کشورمان سکان هدایت این فدراسیون به صورت سرپرستی به روح الله حسینی از مدیران و قهرمانان سابق بوکس ایران سپرده شد.

هرچند که خبر پناهندگی ثوری ابتدا یک مقدار غیرقابل باور بود، اما با نگاه به رزومه معیوب مدیریت او در فدراسیون بوکس چنین تصمیمی از سوی ثوری خیلی هم دور از انتظار نبود، البته خیلی طول نکشید و ثوری پس از چند روز با رسانه های معاند گفت و گو کرد و شخصیت حقیقی خود را آشکار و مهر تاییدی بر خبر پناهندگی خود زد و دیگر گمانه زنی ها در مورد پناهندگی او کاملا تبدیل به واقعیت شد. 

ماجرا از این قرار بود که حسین ثوری به همراه تیم بوکس جوانان راهی مسابقات جهانی در اسپانیا شده بود، با انتشار ویدئویی تاکید کرد که تصمیمش را برای بازنگشتن به ایران گرفته است و همان ابتدا شروع به سیاه نمایی کرد، او با تحریک ملی پوشان باعث شد تا خواهرزاده اش همراه با سنگین وزن تیم ملی کشورمان نیز مسیر ثوری را انتخاب کنند و آنها نیز پناهنده شوند.

حالا که نزدیک به دوماه است ثوری پشت به پرچم سرزمین مادری خود کرده، اما گویا باند رئیس فراری بدنبال فشار به وزیر ورزش و جوانان هستند.

شنیدها حاکی از آن است که یاران وفادار ثوری که در انتخابات ریاست فدراسیون بوکس شبانه روز برای رای جمع کردن دست به هرکاری زده بودند تا ثوری رئیس فدراسیون شود، حالا که موقعیت و منافع خود را در خطر دیده اند دست به کار شده اند و حالا این روزها بدنبال گرفتن ماهی از آب گل آلود هستند! 

این روزها که بحث استیضاح وزیر ورزش و جوانان به گوش میرسد یاران رییس فراری فدراسیون بوکس میخواهند از طریق یک چهره سیاسی وارد شوند.

شنیده ها حاکی از آن است که یاران ثوری بدنبال تجمع مقابل وزارت ورزش و جوانان هستند تا با این حرکت دیگر نمایندگان مجلس شورای اسلامی را برای استیضاح وزیر ورزش تحریک کنند، لیدرهای اصلی جریان تجمع منافع طلبانه مقابل وزارت ورزش و جوانان با حمایت یک چهره سیاسی بدنبال یارگیری هستند تا رای مخالفان وزیر ورزش و جوانان را در مجلس شورای اسلامی بالا ببرند.

حال سوال این است، حامیان ثوری که برای رییس شدن او دست به هرکاری زدند، آیا صلاحیت این را دارند که برای بوکس ایران دوباره تصمیم بگیرند؟ آنهایی حتی برای خارج شدن ثوری از کشور پادرمیانی کردند و خیلی سریع بدنبال تحمیل کردن گزینه بعدی خود به وزیر ورزش و جوانان بودند اما پس از خوردن تیرشان به سنگ حالا بدنبال گرفتن ماهی از آب گل آلود هستند!

پایان پیام/