اختتامیه نهمین سوگواره ملی شعر «۷۲ خط اشک» برگزار شد
به گزارش حوزه تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس؛ آیین اختتامیه نهمین سوگواره ملی شعر آیینی “هفتاد و دو خط اشک” ویژه ” دانشگاهیان سراسر کشور” با حضور حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، جمعی از مسئولان و اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان، در محل مجتمع فرهنگی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه ولایت برگزار شد.
ابتدای مراسم، حجت الاسلام محمدی نور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ولایت افزود: اگر بخواهیم یک فرهنگ را به صورت کیفی گسترش بدهیم، لازمه اش این است که باید از امکانات و موارد متعددی برای تحقق این هدف استفاده شود تا آن فرهنگ برای مخاطبین جذابیت لازم را داشته باشد.
حجت الاسلام محمدی نور گفت: زبان هنر، باعث جذب مخاطب می شود و قالب شعر، یکی از قالب های مهم هنر است که ما در فرهنگ عاشورایی تاثیر و نقش شعر را در بیان این فرهنگ، به صورت برجسته می بینیم.
وی با اشاره به این نکته که امسال نهمین سالی ست که سوگواره ملی شعر ۷۲ خط اشک برگزار می شود، گفت: سوگواره ملی شعر ۷۲ خط اشک با هدف شناسایی، تقویت و استفاده از ظرفیت شاعران در جهت تبلیغ فرهنگ عاشورا هر ساله برگزار می شود که امسال توفیق برگزاری آن نصیب مردم استان و شهرستان و دانشگاه ولایت شد.
وی در پایان ضمن قدردانی از تمامی افراد، عوامل، نهادها و اداراتی که در برگزاری این مراسم مشارکت داشتند به تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه سوگواره ملی شعر ۷۲ خط اشک اشاره کرد و اظهار داشت: بالغ بر ۳۱۰ اثر به دبیرخانه ارسال گردید که از بین ۳۱۰ اثر ۲۰ اثر حائز رتبه شدند که در مراسم امروز از آنها تجلیل به عمل می شود.
نجفی آشتیانی رئیس دانشگاه ولایت به عنوان سخنران بعدی این مراسم، گفت: امروز در این گردهمایی دور هم هستیم به یاد و گرامیداشت فرهنگ و عصاره زیستن، یعنی فرهنگ ایثار و شهادت.
وی افزود: از زمانی که سیدالشهدا حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یارانش برای احیای دین جدش و برای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر قیام کردند. در واقع از همان زمان مکتب حسینی را بنیان گذاشتند و به جامعه بشری عرضه کردند.
نجفی آشتیانی در ادامه به مکتب شهید سلیمانی اشاره کرد و گفت: در عصر حاضر، این مکتب شهید سلیمانی است که به عنوان یک مکتب حاضر، حی و زنده پیش روی نسل جوان و نسل امروزی است. امروز گردهم آمده ایم برای گرامیداشت همین ارزشهای والای انسانی.
وی بیان کرد: در طول تاریخ، هنر و شعر در بسط و گسترش ارزشهای والای انسانی از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده اند.
گفتنی است، در پایان این مراسم از نفرات برتر تجلیل شد.
پایان پیام/