بیخبری رئیس فدراسیون از برنامه بانوی اسکی باز/ بازی با سرنوشت از روی احساس و نظارت ضعیف
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، عاطفه احمدی ملی پوش اسکی و پرچمدار ایران در المپیک زمستانی که برای اردو آماده سازی خود راهی اروپا شده بود و قرار بود خودش را برای مسابقات آینده آماده کند، به یک باره ادعا شده که به کشور آلمان پناهنده شده است.
این در حالی است که او هفته گذشته شایعه مهاجرت به کانادا را تکذیب و گفته بود که من مثل سالهای پیش با هزینه شخصی به تمرین آمدم تا در مسابقات جهانی با آمادگی بیشتری حضور داشته باشم. این موضوع را قبلا به صورت مکتوب به فدراسیون اسکی و کمیته فنی اعلام کردم.
اما نکته مهم در صحبتهای این اسکی باز دختر است. او در حالی با یکی از رسانههای معاند ضد ایرانی صحبت میکند که بغض کرده و این نشان میدهد فشارهای بیرونی در تصمیم او که سن کمی هم دارد دخیل بوده و احساسی عمل کرده است.
احمدی عنوان میکند که برای موفقیت و به جایی رساندن یک رشته از کشور، شهر و خانواده دور شدم، اما این در حالی است که نظریان، رئیس فدراسیون اسکی میگوید: احمدی ورزشکار توانمند و المپین ماست. با توجه به سن کمی که این ورزشکار دارد نه تنها برای المپیک بعدی بلکه برای چند دوره برنامه داشته و روی او برنامهریزی کرده بودیم. به خاطر توانمندی که او داشت ما همه بسترها را فراهم کردیم و از نظر اردو و تجهیزات چیزی کم نگذاشتیم.
این اسکی باز، تنها زن ایرانی شرکتکننده در المپیک زمستانی پکن بود و ۵ مدال آسیایی و چند مدال طلای رقابتهای بینالمللی اسکی آلپاین ترکیه را در کارنامه دارد. همه اینها نشان میدهد احمدی در همین شرایط موفقیتهای خوبی را کسب کرده بود و در ادامه نیز میتوانست به شرایط بهتری برسد.
در همین باره نظریان عنوان کرد: صحبت این بود که اگر احمدی در لیست نهایی تیم ملی قرار بگیرد، پس از برگزاری اردوهای داخل کشور، یک هفته زودتر از سایرین به فرانسه برود و این کار را با هزینه شخصی انجام دهد، چون چنین درخواستی را داشت؛ اما ظاهراً خودش برای ویزا و سفر اقدام کرده و کسی در فدراسیون در جریان این کار نبود. این در حالی است که لیست نفرات مورد نظر برای قرار گرفتن برای درخواست ویزا، هفته گذشته و پس از برگزاری هفته دوم لیگ اسکی مشخص شد.
این مسائل نشان می دهد که فدراسیون ها چندان به شرایط ورزشکاران ملی اشراف کافی ندارند و در این بین نباید از عملکرد نامناسب فدراسیون مربوطه در کنترل و مراقبت از ورزشکاران مطرح خود غافل شویم. به عنوان مثال در فدراسیون اسکی هنگامی که رئیس فدراسیون در سفر بود شنیده شد احمدی راهی فرانسه شده به همین دلیل انتقاداتی هم به این مسئله وارد شد که رئیس در جریان امور نیست.
به هرحال ورزشکاری که قرار است با نام ایران در رقابتهای جهانی حاضر شود و به تنهایی در اردوی اروپایی حضور دارد، باید نظارت بیشتری روی وی صورت بگیرد. عملا این افراد با پیشنهادهای ظاهری اغواکننده مواجه می شوند و اغلب در تصمیماتی احساسی در دام های پهن شده می افتند.
در این باره پیگیری کارهای ورزشکاران از وظایف اصلی فدراسیونها است و نباید شرایطی به وجود بیاید که ورزشکاری که نخبه در رشته خودش است به راحتی جدا و تحت تاثیر افرادی قرار بگیرد که با آینده ورزشیاش بازی کنند.
دشمنان ایران همانند گرگهای کمین کردهای هستند که به دنبال فرصتی برای ضربه زدن بوده و تلاش شان این است که فضا را به سمتی ببرند که ورزش کشورمان چار مشکل شود. یکی از همین اقدامات جدا کردن قهرمانان و نخبگان است که البته راهی که میروند هیچ دستاوری برایشان ندارد و تنها با آینده ورزشکارانی بازی میکنند که هزار امید و آرزو در سر دارند.
به گزارش فارس، در این باره وزارت ورزش نیز نقش تعیین کنندهای دارد. ورزشکاران و قهرمانان بارها با دستان خالی موفقیتهای بزرگی را برای کشور رقم زده، اما در بیشتر مواقع از بی توجهیها ابراز نارضایتی کردهاند. حتما باید برنامهای مدون برای حمایت از نخبگان ورزشی وجود داشته باشد تا آنها از لحاظ مالی و امکانات به خوبی تامین شوند تا با وعدههای مالی که دشمنان ایران و کشورهای دیگر مقابل پای آن ها قرار می دهند، همه چیز تغییر نکند.
پایان پیام/