نگاهی به برخی فعالیت‌های سازمان اقتصادی کوثر/ غذای سالم برای جامعه سالم

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران توانا شرکت‌های تهران الکتریک، توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی کوثر، مجتمع تولید گوشت مرغ ماهان،کشت و صنعت شریف آباد و… تنها چند نمونه از شرکت‌های دانش‌بنیان و وابسته به سازمان اقتصادی کوثر هستند که توانسته‌اند با حمایت این سازمان فعالیت کنند.

در این گزارش به معرفی اجمالی این شرکت‌ها می‌پردازیم.

از مزرعه تا سفره/ غذای سالم برای جامعه سالم

شرکت کشت و صنعت شریف آباد با برند رابتا بیش از ۴۰ سال سابقه فعالیت به صورت فعال متشکل از ۳ بخش دامداری، کشاورزی، زراعت، باغبانی و فرآورده‌های لبنی وارد عرصه تولید شده است.

کارخانه فرآورده‌های لبنی رابتا

شرکت کشت و صنعت شریف آباد در تداوم تکمیل زنجیره تولید خود که از محصولات زراعی آغاز و در ادامه به تولید شیر خام صنعتی ممتاز پرداخته بود، نهایتاً جهت تکمیل این زنجیره در بهمن سال ۱۳۹۰ اقدام به خرید کارخانه فرآورده‌های لبنی رابتا به منظور تحقق شعار از مزرعه تا سفره کرد.

این کارخانه با هدف تولید لبنیات پاستوریزه به بهره‌برداری رسید که در برنامه توسعه خود تولید لبنیات استریلیزه و شیر خشک را نیز در نظر خواهد داشت. از دستاوردهای دامداری این شرکت می‌توان به بزرگترین گله ریجستر با خلوص ۱۰۰ درصد در ایران پرداخت، همچنین به پرورش گاو نر اصلاحی تحت نظارت مرکز اصلاح نژاد کشور به طور متوالی، تولید گوساله‌های نر اصیل جهت پرواربندی، دارنده مقام در جشنواره‌های گاو اصیل هلشتاین ایران در سال ۱۳۷۳ الی ۱۳۷۴ و… اشاره کرد.

کامیدکو

شرکت توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی کوثر اولین تولیدکننده ماشین و تجهیزات جوجه‌کشی تمام ایرانی در کشور از سال ۱۳۹۰ تا به امروز شروع به فعالیت کرده است. موضوع اصلی فعالیت این شرکت انجام همه عملیات مربوط به بخش کشاورزی اعم از دامی و زراعی، مکانیزاسیون و انجام امور فنی و مهندسی مشاوره‌ای در زمینه کشاورزی، دامپروری، زراعی و باغبانی، کود خشک کنی و چرم سازی، سرمایه‌گذاری، مشارکت در شرکت‌ها، موسسات، طرح‌های تولیدی، کشاورزی، دامپروری‌، مرغداری، آبزیان و… است.

همچنین آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای تحقیقات در زمینه کشاورزی، اخذ هرگونه نمایندگی و ایجاد شعبه و اعطای نمایندگی در داخل و خارج از کشور است. ماشین‌های جوجه‌کشی کامید با ۲ سیستم ۵۷۶ و هچر ۱۹۲ در شرکت توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی کوثر توسط مهندسین و تکنسین‌های ایرانی طراحی و ساخته شده‌است، این دستگاه علاوه بر صرفه اقتصادی ملی دارای مزیت‌هایی نسبت به نمونه خارجی خود است.

شرکت تهران الکتریک (سهامی خاص)

شرکت تهران الکتریک در سال ۱۳۹۴ موفق به دریافت مجوز فعالیت شرکت دارویی از کمیسیون قانونی تشخیص، صلاحیت ساخت و ورود دارو و مواد بیولوژیک را از اداره نظارت و ارزیابی دارو و مواردمخدر سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و سلامت مردم به ویژه خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران ارائه کند. دستاوردهای خدمات شرکت تهران الکتریک در سال ۱۴۰۱ خرید و تجهیزات ۱۹ دستگاه آمبولانس برای مراکز درمانی بنیاد شهید جهت خدمت رسانی هرچه بهتر به خانواده شهدا و جانبازان، واردات ۸۵۰ عدد تشک ویلچر جهت استفاده جانبازان است که بعد از ۶ سال تحریم، واردات تشک‌ها در سال ۱۴۰۱ توسط شرکت تهران الکتریک انجام شد، واردات دارو‌های مورد نیاز جانبازان و… از جمله دستاوردهای این شرکت است.

شرکت مرغ ماهان

شرکت مجتمع تولید گوشت مرغ ماهان در سال ۱۳۶۹ به منظور انجام عملیات مرغداری، پرورش طیور، تولید گوشت مرغ، تخم مرغ، خوراک دام و طیور، جوجه یکروزه و در نهایت کشتار و بسته‌بندی مرغ و محصولات مرتبط تاسیس شد. شرکت ماهان با بکارگیری روش‌های نوین علمی و مدیریتی، همگام با تکنولوژی روز دنیا حرکت کرده و به عنوان شرکت پیشرو در‌ تولیدکنندگان مرغ، جوجه یکروزه، تخم مرغ و محصولات جانبی این حوزه شناخته می‌شود. استراتژی شرکت ماهان در حوزه زنجیره تولید گوشت مرغ بر رئوسی همچون کاهش تصدی‌گری، برون سپاری، فعال سازی امکانات راکد و نیمه فعال بخش خصوصی از طریق مشارکت در تولید گوشت مرغ و تجاری سازی فعالیت‌ها متمرکز است.

دستاوردهای به دست آمده در این مجموعه به ویژه توفیق‌های کسب شده در دوران تحریم، ماحصل تلاش شبانه‌روزی فرزندان ایران در شرکت ماهان است. شرکت ماهان در ادامه مسیر خود به سوی تعالی و توسعه همه جانبه و پایدار، قصد دارد با تکیه بر اصول مدیریت جهادی و مشارکتی، جوان گرایی، اخلاق مداری، توانمندسازی نیروی انسانی و تکیه بر فعالیت‌های علمی و پژوهش محور مطابق با فرمایشات مقام معظم رهبری در سیاست‌های ابلاغ اقتصاد مقاومتی و بیانیه ارزشمند گام دوم انقلاب، اهداف خود را در جهت خدمت‌رسانی هرچه بهتر و بیشتر به آحاد ملت محقق سازد.

پایان پیام/